Smått och gott

2012-11-24
21:32:00

Limemousse
Jag använder mig inte av gelatin utan har använt gelesocker eller det vegetariska gelatinet man kan köpa på vissa affärer.

2 dl vispgräde
1 dl
creme fraiche
1 dl matlagningsyoghurt
0.75 dl socker
1 tsk rivet
limeskal
0.5 dl pressad limesaft av ca 2 limefrukter
3
gelatinblad

Blötlägg gelatinet
Vispa grädden lätt
Vispa creme
fraiche, matlagningsyoghurt och socker med elvisp tills allt socker löst
sig
Smält gelatinet i limesaften i en kastrull
Rör snabbt ner det i
yoghurtblandningen och vänd sedan ner grädden

Låt stå och stelna i
kylskåp i ca 1-2 timmar

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: