Smått och gott

2012-11-24
22:05:00

Hallonmousse
 
200 g frysta hallon
0.5 dl florsocker
1oo g färskost
2 msk gelesocker
2 dl grädde
 
1. Mosa hallonen, blanda i gelesocker och låt vila en stund 
2.Blanda  hallonmoset med färskosten och florsockret.
3. Vispa grädden hårt
4. Blanda till sist ner den vispade grädden. Låt stelna en stund i kylskåp innan du fyller tårtan.
 
 
En snabbare variant jag provat är
 
3 dl tinade hallon
3 dl grädde
gelesocker
 
 
Mosa hallonen och blanda i gelesocker
Vispa grädden hårt
häll i hallonen under vispning
 
Låt vila en stund i kylskåp innan du fyller tårtan
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: