Smått och gott

2013-03-21
00:06:55

Dekoreringstips!

Man äter med ögonen, en tårta och bakelser kan se väldigt exklusiva ut trots att de satts ihop i en väldig fart. Denna tårta tog mig 20 minuter att göra, bottnarna var då redan klara (brukar försöka ha en botten i frysen jämt att ta fram vid behov). Denna i fylld med bananmousse och skivade bananer, täckt med chokladkräm plus nutellagrädde.

Det som gör att tårtan ser lite finare ut är chokladpinnarna som är fästa runt sidorna på tårtan, ofta brukar man sätta dit ett sidenband också för extra fin effekt. Dessa chokladpinnar kan ersättas mot massa olika saker hasselnötsrullar är vanligt och även kitkat, finns många alternativ att snabbt fästa runtom tårtan. Sedan kan man dekorera hur man vill, många fyller med godis men jag valde lite enkelt att lägga jordgubbar i mitten..


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: