2013-12-03
23:20:19
Cookies med mashmallowfluff
100 gram smör
2 dl farin socker
1/2 dl socker
1 ägg
2 1/4 vetemjöl
1/2 dl bakpulver
1/2 tsk kanel
1 burk mashmallowfluff (finns på de flesta affärer)
150 gram mörk choklad
Strösocker att rulla i
Vispa socker, farinsocker och smör, vispa i ägget
Blanda mjöl, bakpulver, kanel och blanda ner i sockersmeten.
Rulla bollar av degen som du sedan rullar i strösocker, se till att bollen är täckt. Lägg på plåtar med stort mellanrum (de flyter ut).
Grädda mitt i ugnen, 9 minuter i 175 grader (de blir lätt bruna i kanterna när de är klara). Låt svalna på plåten (de sjunker ihop mer då).
Para ihop kakorna två och två, smeta mashmallowfluff mellan och doppa sen i smält choklad!
Kommentera inlägget här: